κερδίσετε χρήματα φτιάχνοντας το δικό σας ιστότοπο – Πλήρης πληροφορίες

Στη σημερινή εποχή, ο καθένας μπορεί να κερδίσει χρήματα από το διαδίκτυο αρκεί να γνωρίζει τους σωστούς τρόπους για online εισόδημα. Σε αυτό το άρθρο σας δείχνω έναν τέτοιο τρόπο για να κερδίσετε χρήματα από το διαδίκτυο από το σπίτι. Δεν χρειάζεται να έχετε εξειδικευμένες γνώσεις προγραμματισμού ή κάποιο ειδικό πτυχίο για αυτό. Οποιοσδήποτε άνθρωπος με βασική πληροφορική και λίγη εμπειρία στην πληκτρολόγηση μπορεί να κερδίσει έτσι χρήματα.

Κάποτε ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσετε χρήματα από το διαδίκτυο επειδή υπήρχε λίγη πληροφορία τότε, αλλά σήμερα μπορείτε να βρείτε χιλιάδες άρθρα στο διαδίκτυο που μιλούν για το πώς να κερδίσετε χρήματα online. Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο και μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο που σας ταιριάζει καλύτερα για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι.

Αν αναρωτιέστε τι απαιτείται για αυτό, σας ενημερώνω ότι δεν χρειάζεται να περάσετε κάποια εξέταση. Δεν έχει σημασία αν είστε άνδρας, γυναίκα, νέος, νέα, φοιτητής ή εργαζόμενος. Το σημαντικό είναι να έχετε την καρδιά και την προσπάθεια για να το κάνετε.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από το διαδίκτυο, πολλοί από τους οποίους έχω περιγράψει σε αυτή την ιστοσελίδα στη λίστα ‘Τρόποι για να κερδίσετε χρήματα online’. Εδώ σας δίνω όλες τις πληροφορίες για να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο και να κερδίσετε χρήματα από το διαδίκτυο. Αν θέλετε, μπορείτε να διαβάσετε αυτήν την ανάρτηση προσεκτικά και να ξεκινήσετε την online επιχείρησή σας τώρα.

Πώς να κερδίσετε χρήματα από το διαδίκτυο δημιουργώντας το δικό σας ιστότοπο;

Πριν από μερικά χρόνια, ήταν πολύ δύσκολο να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο και απαιτούσε προγραμματισμό. Ωστόσο, σήμερα, με τη βοήθεια ορισμένων εργαλείων λογισμικού, αυτή η διαδικασία έχει γίνει πολύ πιο εύκολη. Μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο σε μόλις 5 λεπτά.

Εδώ σας εξηγώ πώς να κερδίσετε χρήματα δημιουργώντας τον δικό σας ιστότοπο με 4 έως 5 σημεία, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε τα πάντα εύκολα.

1. Δημιουργήστε τον δικό σας Ιστότοπο

Για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, χρειάζεστε κώδικα προγραμματισμού όπως CSS, HTML, JavaScript, PHP, jQuery κ.λπ. Αν δεν γνωρίζετε προγραμματισμό, υπάρχουν επιλογές.

  • Δημιουργία Ιστοσελίδας: Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα με τη βοήθεια ενός προγραμματιστή.
  • Δημιουργία Blog: Ξεκινήστε ένα blog χρησιμοποιώντας λογισμικά και πλατφόρμες blogging όπως WordPress, Blogspot, Joomla κλπ.

Το καλύτερο πράγμα είναι ότι δεν απαιτείται καμία γνώση προγραμματιστικών γλωσσών για τη δημιουργία ενός ιστολογίου. Μπορείτε να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας ακολουθώντας δύο ή τρεις απλούς βήματες.

Προσωπικά χρησιμοποιώ WordPress και θα το συνιστούσα και σε εσάς, καθώς είναι πολύ εύκολο να διαχειριστείτε και έχετε πλήρη έλεγχο. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε με αυτό το λογισμικό, αλλά θα πρέπει να επενδύσετε σε φιλοξενία και αγορά domain.

Αν δεν θέλετε να επενδύσετε, μπορείτε ακόμα και να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας χωρίς να δαπανήσετε ούτε ένα σεντ. Μπορείτε να πάτε στο blogger.com και να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας σε 2 λεπτά απλά εισάγοντας το όνομα και τη διεύθυνσή του.

Μετά τη δημιουργία του ιστολογίου θα πρέπει να το σχεδιάσετε προσεκτικά για να αρέσει στους περισσότερους αναγνώστες και να είναι γρήγορο για να ανοίγει ακόμα και σε χρήστες με αργή σύνδεση internet.

2. Επιλογή Θέματος και Στόχου

Μετά τη δημιουργία του ιστότοπου σας, η δεύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε ένα θέμα για τον ιστότοπό σας και να ορίσετε έναν στόχο, έτσι ώστε να μπορείτε να εργάζεστε αποτελεσματικά και να καταφέρετε να καταστήσετε επιτυχημένο τον ιστότοπό σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Α. Θέμα Ιστότοπου

Αφού δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, πρέπει να αποφασίσετε ποιο θέμα θέλετε να αναπτύξετε στον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, όπως τώρα γράφω σχετικά με το να κερδίζετε χρήματα με τη δημιουργία ιστοσελίδας, θα πρέπει να αποφασίσετε σε ποιο θέμα θα θέλατε να γράψετε, ποιο niche θέλετε να ασχοληθείτε.

Υπάρχουν πολλά θέματα για να γράψετε σε έναν ιστότοπο, όπως υγεία, επιτυχία, διακοπές, αθλητισμός κλπ. Σας συνιστώ να επιλέξετε ένα θέμα που έχετε γνώσεις και που σας ενδιαφέρει, γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε καλύτερη δουλειά από ό,τι σε άλλα θέματα.

Β. Στόχος

Μετά την επιλογή θέματος για τον ιστότοπό σας, πρέπει να ορίσετε τον στόχο σας για να αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε και για ποιούς ανθρώπους θα γράψετε. Με την ορισμό του στόχου σας, μπορείτε να ξεκινήσετε μια καλύτερη επιχείρηση και θα χρειαστεί λιγότερος χρόνος για αυτό.

Κατά την επιλογή του θέματος σας, κοιτάξτε τους ανταγωνιστές στον τομέα και κάντε σχέδιο για το πώς μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά από αυτούς. Αν θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μικρή ή μεγάλη ομάδα για αυτό.

3. Περιεχόμενο & Το Ταλέντο Σας

Αφού έχετε δημιουργήσει τον ιστότοπο και επιλέξει το θέμα του και τον στόχο του, πρέπει να γράψετε το περιεχόμενο. Κατά τη σύνταξη του περιεχομένου, να έχετε υπόψη ότι όσο καλύτερα γράψετε, τόσο περισσότερο θα αρέσει στους ανθρώπους η ιστοσελίδα σας. Γι’ αυτό, πρέπει να γράψετε καλύτερα και πιο διαφορετικά από τους άλλους, ώστε ο αριθμός των αναγνωστών της ιστοσελίδας σας να αυξηθεί.

Πριν γράψετε το περιεχόμενο, μάθετε τρία πράγματα που θα είναι πάντα χρήσιμα για εσάς. Αν τα παραβλέψετε, μπορεί να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα στην επιτυχία της ιστοσελίδας σας.

Ποιοτικό Περιεχόμενο: Γράψτε μοναδικό και ποιοτικό περιεχόμενο ώστε να το απολαμβάνει περισσότερο κοινό. Αν αντιγράψετε από άλλους ή γράψετε άχρηστο περιεχόμενο, ίσως να μην θέλει κανείς να επισκεφτεί ξανά τον ιστότοπό σας, οπότε αποφύγετε το να γράφετε χαμηλής ποιότητας περιεχόμενο. Είναι καλύτερο να γράψετε μια ανάρτηση υψηλής ποιότητας από το να γράψετε δέκα αναρτήσεις χαμηλής ποιότητας.

Γράψτε για τους Χρήστες: Η κίνηση στην ιστοσελίδα σας εξαρτάται από το κοινό σας, γι’ αυτό θυμηθείτε πάντα να σκέφτεστε πρώτα τους χρήστες και να γράφετε περιεχόμενο που ο κοινός σας να κατανοεί εύκολα και να το απολαμβάνει. Γράψτε όχι από το μυαλό σας, αλλά από το μυαλό των χρηστών σας, για να έχετε τη μέγιστη υποστήριξη.

Η κίνηση στον ιστότοπό σας εξαρτάται από την ποιότητα των επαφών σας και η ποιότητα των επαφών στον ιστότοπό σας εξαρτάται από το ταλέντο σας. Για παράδειγμα, φανταστείτε δύο άτομα που γράφουν άρθρα 1000 λέξεων στο ίδιο θέμα. Ένα άρθρο μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον για να διαβαστεί, ενώ το άλλο μπορεί να φαίνεται βαρετό. Πρέπει να γράφετε σαν ένας συγκεκριμένος συγγραφέας.

4. Κίνηση

Η απάντηση πρέπει να τη βρήκατε στην τρίτη επιλογή, ότι η κίνηση του ιστότοπού σας εξαρτάται από το περιεχόμενό σας και το ταλέντο σας. Όσο περισσότερη κίνηση έχει ο ιστότοπός σας, τόσο περισσότερη επιτυχία θα έχει. Γι’ αυτό εδώ σας δίνω μερικούς σημαντικούς τρόπους για να αυξήσετε την κίνηση στον ιστότοπό σας.

Α. Πηγές Κίνησης Στο Διαδίκτυο

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αυξήσετε την κίνηση στον ιστότοπο. Αν ψάξετε στη Google για “Πώς να αυξήσετε την κίνηση στον ιστότοπο”, θα βρείτε εκατομμύρια αποτελέσματα. Παρόλα αυτά, εδώ σας δείχνω τις κύριες και καλύτερες πηγές.

Μηχανές Αναζήτησης: SEO – Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης: Η SEO είναι ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας στον ιστότοπο της μηχανής αναζήτησης επειδή σας παρέχει κίνηση όχι μόνο μία φορά, αλλά καθημερινά. Για να το επιτύχετε, είναι απαραίτητο να είναι η ιστοσελίδα σας στην κορυφή της Google. Μπορείτε να διαβάσετε τα οδηγούς μας για το SEO για να μάθετε πώς θα φέρετε την ιστοσελίδα σας στην κορυφή της Google και πώς θα λάβετε κίνηση από μηχανές αναζήτησης.

Ιστοσελίδες Κοινωνικών Μέσων: Όπως το Facebook, το Twitter, συνδεόμαστε με φίλους και συγγενείς μας και επικοινωνούμε μεταξύ μας. Μπορείτε να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας μοιραζόμενοι την με άλλους αν θέλετε και να κερδίσετε κίνηση.

Επισκεπτηριακό Blogging: Μπορείτε να γράψετε άρθρα φιλοξενούμενου στην ιστοσελίδα που γράφει σχετικό περιεχόμενο με την ιστοσελίδα σας, ζητώντας από τους επισκέπτες να επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας.

Διαφήμιση: Εάν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, μπορείτε να φέρετε επί πληρωμήν επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας μέσω προγραμμάτων διαφημίσεων όπως το Google AdSense, AdWords, Facebook Ads κ.λπ.

Σύνδεσμοι Αναφοράς και Σύνδεση: Μπορείτε επίσης να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας προσθέτοντας τον σύνδεσμο της σελίδας σας σε άλλη ιστοσελίδα.

Β. Πηγή Κίνησης Εκτός Διαδικτύου

Πέρα από την αύξηση της online κίνησης, θα πρέπει επίσης να προωθήσετε τον ιστότοπό σας και offline, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να μάθουν για αυτόν. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις μεθόδους για αυτό.

Πείτε στους φίλους σας: Πείτε στους φίλους σας για τον ιστότοπό σας και ζητήστε τους να το διαδώσουν στους δικούς τους φίλους.

Πείτε στους φοιτητές σας: Πηγαίνετε στο σχολείο ή το κολέγιο σας και πείτε στους φοιτητές για τον ιστότοπό σας.

Διαφημίσεις στα περιοδικά: Μπορείτε να τοποθετήσετε διαφημίσεις για τον ιστότοπό σας στις εξώφυλλες των περιοδικών και να τις τοποθετήσετε στην κορυφή.

Εφημερίδα: Μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα άρθρο για τον ιστότοπό σας στην τοπική εφημερίδα ή σε άλλες εφημερίδες.

Εκδηλώσεις: Διοργανώστε εκδηλώσεις στην περιοχή σας και πείτε στους ανθρώπους για τον ιστότοπό σας όπου μπορείτε να το διαχειριστείτε.

Όσο το δυνατόν περισσότερη κίνηση μπορείτε να προσελκύσετε στον ιστότοπό σας, είτε online είτε offline, ώστε η κατάταξη του ιστότοπό σας να βελτιωθεί. Χωρίς κίνηση, ο ιστότοπος δεν έχει καμία σημασία. Όσο περισσότερη κίνηση υπάρχει, τόσο περισσότερο θα αναγνωριστεί από τους ανθρώπους και τις μηχανές αναζήτησης.

5. Κερδοσκοπία

Το τελευταίο μας σημείο είναι πώς να κερδίσετε χρήματα από τον ιστότοπό σας; Έτσι, τώρα που ακολουθήσατε όλα τα παραπάνω βήματα, υποθέτω ότι ο ιστότοπός σας έχει καλή κίνηση και τώρα επιθυμείτε να κερδίσετε από αυτόν, οπότε ας σας εξηγήσω πώς να κερδίσετε χρήματα από τον ιστότοπό σας.

Στο διαδίκτυο, υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν προμήθεια στους ιδιοκτήτες ιστότοπων για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Αυτό γίνεται με δύο τρόπους.

Pay Per Click (PPC): Αυτό σημαίνει ότι όταν κάποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδα μας και πηγαίνει στην ιστοσελίδα του διαφημιστή, λαμβάνουμε κάποιο ποσοστό προμήθειας, το οποίο εξαρτάται από το καθορισμένο τιμολόγιο του διαφημιστή.

Pay Per Sell (PPS): Σύμφωνα με αυτό, όταν ένας χρήστης αγοράζει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία από την ιστοσελίδα του διαφημιστή μέσω του ιστότοπός μας, λαμβάνουμε ένα ποσοστό της τιμής του, οπότε η κερδοφορία εξαρτάται αποκλειστικά από την πώληση του προϊόντος.

Για αυτόν τον λόγο, διαχωρίζουμε τις δύο αυτές τύπους εταιρειών, δηλαδή τους διαφημιστές (οι οποίοι μας παρέχουν διαφημίσεις) σε δύο κατηγορίες. 1. Διαφήμιση και 2. Συνεργαζόμενη Αγορά.

Α. Διαφημιστικές Διαφημίσεις:

Αυτές λειτουργούν με βάση την PPC, δηλαδή πληρώνονται ανά κλικ στις διαφημίσεις και προσφέρουν χρήματα για κλικ στις διαφημίσεις στις 8:00, αλλά δεν χρειάζεται να μιλήσουμε με κάθε εταιρεία γι’ αυτό. Στο διαδίκτυο υπάρχουν υπηρεσίες που συμφωνούν με πολλές εταιρείες και μας παρέχουν διαφημίσεις από όλες τις εταιρείες.

Ανάμεσά τους, οι κορυφαίοι παροχείς υπηρεσιών είναι οι εξής.

  • Google Adsense
  • Media.net
  • Adnow
  • Chitika
  • Bidvertiser

Ωστόσο, σε όλα αυτά, το Google AdSense είναι το καλύτερο επειδή είναι το πιο αξιόπιστο δίκτυο διαφημίσεων και προσφέρει περισσότερο προμήθεια από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα διαφήμισης. Η Google δίνει στους εκδότες το 68% του ποσοστού που πληρώνεται από τους διαφημιστές και κρατάει το υπόλοιπο.

Θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή μόνο μία φορά και στη συνέχεια θα λάβετε έναν κωδικό διαφήμισης από το AdSense που θα πρέπει να τον τοποθετήσετε στην ιστοσελίδα σας. Στη συνέχεια, θα εμφανίζονται διαφημίσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο σας και θα κερδίζετε χρήματα κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ σε αυτές.

Β. Affiliate Marketing

Το πρόγραμμα συνεργατών PPS λειτουργεί με βάση την πληρωμή ανά πώληση και όταν κάποιος αγοράζει ένα προϊόν μέσω της ιστοσελίδας μας, λαμβάνουμε κάποια προμήθεια. Αυτή η προμήθεια μπορεί να είναι από 5% έως 20% ή ακόμα και περισσότερο.

Το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε προμήθεια σε κάποιον άλλον. Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιήσετε το AdSense, θα λάβετε μόνο το 68%, ενώ στο affiliate marketing λαμβάνετε το 100% της προμήθειας, γεγονός που σας επιτρέπει να κερδίζετε περισσότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τις οδηγίες μας για το Affiliate Marketing. Αν αναρωτιέστε γιατί οι επισκέπτες σας θα επισκεφθούν τη σελίδα του διαφημιζόμενου και θα αγοράσουν τα προϊόντα τους, σας ενημερώνω ότι μπορείτε να προσθέσετε διαφημίσεις banner, εικόνες, προβολές και κειμενικές διαφημίσεις του διαφημιζόμενου στην ιστοσελίδα σας.

Αυτές οι διαφημίσεις θα είναι πλήρως ταιριασμένες με το περιεχόμενό σας και οι χρήστες θα κάνουν κλικ σε αυτές ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους. Μπορείτε ακόμα να γράψετε άρθρα για τα προϊόντα του προγράμματος Affiliate και να ενημερώσετε τους επισκέπτες σας σχετικά με αυτά.

Leave a Comment